Werkwijze en missie

project6 minSubpoort wordt sinds 2004 gevormd door Onno Piek en Udo van Unen. Beiden hebben jarenlange ervaring met Europese subsidie- en projectmanagement. Kenmerkend voor Subpoort is dat onze dienstverlening verder gaat dan het adviseren. Subpoort biedt full service subsidieondersteuning om daarmee uw innovatieve, strategische en financiële ambities te realiseren. Onze kennis van subsidies, van regionaal tot Europees niveau, en ervaring in zowel de publieke als private sector stellen ons in staat om in de volle breedte diensten aan te bieden.   

Pragmatisch en persoonlijk, onze sleutel tot uw succes!

Wij identificeren voor uw (Europese) plannen de best passende financieringsmogelijkheid zoals subsidies- fiscaal- revolverend of alternatieve financiering. Daarnaast vertalen wij uw innovatieve ambities in concrete projecten. Daarbij maken wij gebruik van onze state-of-the-art kennis van subsidies en fondsen en subsidies. Tevens begeleiden wij u bij het vinden van (Europese) samenwerkingspartners. Uw projecten zijn daardoor slim gefinancierd, direct uitvoerbaar en praktisch te verantwoorden. Wij zijn er ook voor u ná de toekenning van de subsidie of financiering: de verplichte administratie, rapportage, alles. Zodat u uw ambities daadwerkelijk realiseert.

Subpoort als netwerkorganisatie, een onmisbare 'hub' voor slagen

Subpoort werkt als netwerkorganisatie. Binnen verschillende projecten werken we samen met diverse organisaties en zelfstandig opererende professionals. Onze drive is om samen te werken, om te willen groeien, om te leren en om succesvol te zijn. Om (subsidie)strategieën en projecten succesvol te implementeren, om uitdagingen in organisaties op een slimme manier aan te gaan, om mensen met elkaar te verbinden en om kennis te delen en te vermenigvuldigen. Deze drive zetten we graag in voor onze opdrachtgevers in zowel nationaal als internationaal verband.

Subpoort kent een netwerk met meer dan 8 partners. Deze partners beschikken over een schat aan ervaring en hoogwaardige expertise op verschillende subsidie-, financiën, business development vakgebieden, waarmee de diverse opdrachten van onze opdrachtgevers succesvol geïmplementeerd worden. Door de goede samenwerking in het netwerk maakt niet alleen Subpoort stappen voorwaarts, maar is het tevens in staat om klanten nog sneller en beter van dienst te zijn. Door tevens gebruik te maken van elkaars kerncompetenties en specifieke positioneringen ontstaat er meerwaarde voor onze gezamenlijke klantenkring.