Wie zijn wij?

Onno Subpoort4Onno heeft als senior consultant ruime ervaring opgedaan met het verzorgen en optimaliseren van financiële administraties rondom (Europese) subsidieprojecten. Ook is hij thuis in het opstellen van begrotingen, managementrapportages en jaarrekeningen. Specifieke expertise heeft hij op het gebied van project-, lease- en vastgoed administraties. Daarnaast heeft hij ruime ervaring met het financieel beheer en het inrichten van begrotingen van Europese subsidieprojecten (w.o. ESF en EFRO).

Onno heeft met succes een aantal (inter)nationale projecten op financieel-administratief gebied uitgevoerd en afgerond. Hij doet opdrachten zowel voor commerciële bedrijven als voor de overheid. Kenmerkende eigenschappen van Onno zijn: autonoom, analytisch, accuraat, flexibel, pragmatisch, coachende en leidinggevende capaciteiten.

 

Udo Subpoort2
Udo
is als senior consultant zeer ervaren met Europese subsidietrajecten binnen zowel het bedrijfsleven als bij de overheid. Hij heeft specifieke expertise opgebouwd op het gebied van projectontwikkeling en projectmanagement van gesubsidieerde Europese projecten (EFRO, INTERREG, Horizon2020). Op een breed terrein werkt Udo met subsidies o.m. op de volgende gebieden: arbeidsmarkt, cultuur, onderwijs, werkgelegenheid, zorg, technologie, economie en ruimtelijke ordening. Daarnaast is hij actief als vaste gastdocent bij de masteropleiding Europese Recht van de Universiteit van Utrecht. Udo geeft als gastdocent o.m. college over de Europese subsidieprogramma’s 2014-2020.


Kenmerkende eigenschappen zijn: teamplayer, pragmatisch, creatief, bruggenbouwer, coachende en leidinggevende capaciteiten, enthousiast.